Grafisk materiell

Klikk på bildet så ser du hele
informasjonsavisen for Orbit Arena

Ønsker du å lage et hefte med mange sider? Eller kanskje du vil lage et magasin eller medlemsblad til internt bruk? Eller har du kanskje skrevet en god historie og ønsker å lage en bok? Cockpit Kommunikasjon har lang erfaring og utstrakt kompetanse i trykksaker til profilering. Kontakt oss idag.

Når man skal lage bok, hefte eller magasin er det mange hensyn å ta. Hvordan skal forsiden på din bok være? Hva slags layout ønsker du når du skal lage et magasin? Hvordan skal du lage et hefte som når fram til de riktige kundene?

Et kjedelig dokument med en lite gjennomført forside blir sjeldent lest av veldig mange, men med noen enkle grep kan vi gjøre dokumentet til lekkert lesestoff.

Åpen kommunikasjon og spennende ideer
Dersom du tar kontakt med oss for å lage et hefte, en bok eller et magasin, kan du forvente åpen kommunikasjon og mange spennende ideer. Før vi starter setter vi oss ned sammen med kunden for å få et inntrykk av hvilke forventninger og ønsker som finnes. Så er det opp til kunden hvor mye frihet vi får under den kreative prosessen. Vi prioriterer både store og små oppdrag på samme linje. For oss er alle kunder like viktige.

Trengs en redesign av firmalogoen? Vi kan bistå med god logodesign >>

 Design: Kontakt oss
telefon 90 74 47 12