Logo/profildesign

 
 
 
Logo for eget event-konsept
 
 
 
 
Om du trenger en logo til en ny virksomhet, eller om virksomheten har besluttet at en redesign av logo er nødvendig, har vi kompetanse og erfaring til å hjelpe deg.

En logo er ofte det første inntrykket kunder og potensielle samarbeidspartnere får av en virksomhet. Våre grafiske designere har lang erfaring innen logodesign, og kan lage en firmalogo som signaliserer de verdiene du mener ligger til grunn for din virksomhet.

Ny logo eller redesign av logo
Vi tar også mange oppdrag for bedrifter og organisasjoner som har besluttet at de ønsker en redesign av sin logo. Dette kan være store forandringer i logoens struktur, eller bare mindre endringer for å gjøre firmalogoen mer tidsriktig og tilpasset vårt moderne samfunn.

Vi kan bidra i hele prosessen med logodesign
Dersom du ønsker at vi tar oss av logodesign, setter vi oss gjerne sammen for å undersøke hvordan din logo kan/bør være. Flere av våre kunder har gjerne egne meninger, tanker og ideer om hvordan de ser for seg at en logo skal være. Andre gir oss fullstendig frie hender og stoler på at vi lager en logodesign som passer deres virksomhet.

Uansett om du har egne tanker, eller om du overlater redesign av logo til oss, avtaler vi på forhånd hvordan prosessen skal være og hva den skal koste.

Vi leverer også tjenester innen webdesign >>


Design: Kontakt oss
telefon 90 74 47 12