Plakater og skilt

 Trenger du nye skilt og plakater til profilering av produkter eller virksomheten? Cockpit Kommunikasjon lager alt fra raske, lette og "billige" plakater til permanente skilt i aluminium og glass som utstråler kvalitet og tåler vårt lands røffe klima.

Leter du etter noen med kompetanse på plakater og skilt, kan Cockpit Kommunikasjon hjelpe deg. Kanskje er det på tide å oppdatere plakater og skilt i salgslokalet? Eller kanskje du har pusset opp fasaden og er på jakt etter permanente skilt i aluminium og glass? Vi har kompetanse til å lage plakater og skilt i de aller fleste kvaliteter og størrelser.

Design av plakater og skilt
Dersom det er ønskelig har vi også kompetanse til å stå for design av plakaten eller skiltet. I disse tilfellene setter vi oss gjerne ned med kunden for å lære mer om virksomheten og hva kunden ønsker av sine plakater eller skilt. Vårt mål er å tilfredsstille alle kunder, store som små, ved å levere kvalitetsprodukter til avtalt tid. Vi er gode til å lytte og å stille spørsmål helt til vi har fått et fullstendig inntrykk av hva den enkelte kunde ønsker.

Vi lager også spesielt tilpassede plakater og skilt til messe- og kampanjebruk, samt at vi trykker og designer brosjyrer.


Design: Kontakt oss
telefon 90 74 47 12